E-service

Read more

 

Water is life
Read more

Treatment Implants

Read more

Tariffs and service

Ways of payment

Schedules of water supply

Customer service

Tani faturat online

Tani fatura juaj nuk eshte me ne leter por dhe dixhitale.Nuk eshte me e nevojshme te paraqiteni prane zyrave tona per te marre faturen tuaj por mund ta printoni direkt nga kompjuteri juaj personal vetem me nje klikim.

e-Bill